Het ProeflokaaL

TAFELTJE RESERVEREN VOOR VANDAAG? DAT KAN ENKEL TELEFONISCH: 06 483 087 33


 

 Lekker borrelen

 Uw feest in Het Proeflokaal

Gezellig met z'n tweetjes een drankje doen of met de hele vriendengroep  biertjes proeven? U bent bij ons aan het juiste adres!

Naast onze 33 taps, kunnen wij ook alle bieren uit de Vinotake schenken in het Proeflokaal. U heeft dus keus uit meer dan 750 verschillende bieren!

Liever wijn? Geen probleem. U kunt kiezen tussen verschillende soorten kwaliteitswijn per glas. Vanuit de Vinotake kunnen we ook honderden wijnen schenken. Deze wijnen zijn uitsluitend per fles te bestellen.

Warme dranken, frisdranken, likeuren, whisky's en andere distillaten staan ook allemaal op onze drankkaart.

Hongerig geworden tijdens het borrelen? Nacho's, charcuterie, bitterballen... het is slechts een kleine selectie van onze barfoodkaart!


HELAAS KUNNEN WIJ MOMENTEEL GEEN FEESTEN ORGANISEREN IN HET PROEFLOKAAL.

Proeverijen

U heeft de mogelijkheid bij ons proefplankjes te bestellen. Reserveren is  wenselijk. Wilt u met meer dan 6 personen komen genieten van de proefplankjes dan is reserveren vooraf nodig.

Proefplankjes zijn te bestellen voor bier, wijn of whisky. De plankjes bestaan uit 3 proefglazen met een kleine versnapering.  U kunt kiezen tussen een basis proeverij en een luxe proeverij. De plankjes zijn per persoon te bestellen.

Proefplankje bier/wijn: basis €12,50 of luxe €17,50.
Proefplankje whisky: basis €14,50 of luxe €22,50.


Activiteitenagenda


DE KERSTBALLEN MUZIEKBINGO

Datum:17-12-2022
20:00

Welkom bij de muziekbingo van Quiz & Fun Events!

https://quizfunevents.com/agenda/muziekbingo-0416/


Deze editie staat helemaal in het teken van de top 2000, kerst hits en uiteraard de nodige guilty pleasures. We nodigen je uit voor een reuzegezellige avond vol meezingers en feestnummers. Zing (of kraai) mee met Mariah Carey, Queen en ABBA of dans mee op Elvis en Like A Prayer, terwijl je tegelijkertijd probeert je kaartje vol te krijgen.

Valt er wat te winnen? Jazeker! En niet alleen voor de mensen die een rijtje hebben. Het zal bijzondere prijzen regenen in Waalwijk en wij hopen dat jullie er ook bij zijn!Belangrijk.

– Max 1 bingo kaart per persoon

– Start Bingo: 20:00

– Kosten Bingo kaart €10.00

– Er zijn beperkt kaarten beschikbaar, vol is volTerug naar overzicht 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info