De Slijterij van Waalwijk en het lekkerste borrellokaal van Brabant

Welkom op de website van De Vinotake en Het Proeflokaal

Wij adviseren u om voor de saté vrijdag een tafel te reserveren. 

Reserveren voor Het Proeflokaal op dezelfde dag kan enkel telefonisch i.v.m. beschikbaarheid 

T. 0416 534 727 


LET OP DE OPENINGSTIJDEN VAN HET PROEFLOKAAL
ZIJN VERANDERD.
 
ONZE OPENINGSTIJDEN VIND U ONDERAAN DEZE PAGINA EN OP GOOGLE

 

Nieuws


Terug naar overzicht

22-11-2019

December Kalender

Een overzicht van onze kalender in december:

woensdag 4 december - Port en kaas proeverij (enkel op reservering zie activiteiten agenda)

woensdag 4 december - dessertwijn en toetjes proeverij ( enkel op reservering zie activiteiten agenda)

zondag 8 december - extra koopzondag winkel geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur ( wij bieden u de gelegenheid om met uw kerstmenu langs te komen voor het juiste drank advies)

zondag 15 december - extra koopzondag winkel geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur ( wij bieden u de gelegenheid om met uw kerstmenu langs te komen voor het juiste drank advies)

Woensdag 18 december: Whisky Diner (enkel op reservering zie activiteiten agenda)

Donderdag 19 december Het café besloten feest tot 20:00 uur daarna regulier geopend

Vrijdag 20 december Het café besloten tot 20:00 uur daarna regulier geopend (let op satévrijdag verplaatst zich naar zaterdag 21 december)

Zaterdag 21 december Satédag tussen 17:00 uur en 20:00 uur kipsaté voor €7.50 p.p.

Zondag 22 december: extra koopzondag winkel geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur

Maandag 23 december: Winkel open van 10:00 uur tot 18:00 uur café gesloten

Dinsdag 24 december: Winkel open van 10:00 uur tot 17:00 uur café besloten avond

Woensdag 25 december: EERSTE KERSTDAG GESLOTEN

Donderdag 26 december: TWEEDE KERSTDAG GESLOTEN

Vrijdag 27 december: Winkel regulier geopend, Café DERDE KERSTDAG evenement (zie activiteiten agenda)

zondag 29 december: Koopzondag winkel geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur café regulier geopend

maandag 30 december: Winkel extra geopend van 10:00 tot 18:00 uur café gesloten

Dinsdag 31 december: Winkel extra geopend van 10:00 tot 19:00 uur Café extra geopend van 12:00 uur tot 19:00 uur (keuken gesloten)

Woensdag 1 januari: GESLOTEN MET WINKEL EN CAFÉ

TEAM DE VINOTAKE EN HET PROEFLOKAAL WENST U ALLEN EEN FIJNE FEESTMAAND EN EEN PRETTIGE JAARWISSELING. OOK IN 2020 STAAN WIJ WEER VOOR U KLAAR!Terug naar overzicht


De Vinotake en Het Proeflokaal, een vast gezicht met een uniek concept!

Slijterij De Vinotake is sinds 2015 een vast gezicht in Waalwijk. Met een ruim assortiment aan speciaalbieren ( 850+ soorten) en een ruime keus in wijnen (350+ soorten) bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor uw dranken. Naast bieren en wijnen bieden wij u een zeer ruim assortiment in destillaten. Met in het speciaal een ruim assortiment in Whisky's (300 + soorten). Ons enthousiaste team is opgeleid om naar uw wensen te luisteren en daarbij een passend advies te geven. Heeft u een etentje en bent u opzoek naar passende dranken bij uw gerechten? Wij helpen u graag! Omdat wij goede connecties hebben in de speciaalbier wereld importeren wij met regelmaat weer verrassende bieren uit het buitenland. De echte "speciaalbierlovers" worden dus steeds opnieuw verrast met mooie verse bieren. Bent u opzoek naar iets speciaals en hebben wij het niet in onze schappen staan? Dan informeren wij altijd bij onze leveranciers of wij het voor u kunnen bestellen. Wij zijn gevestigd aan de Grotestraat 222 in Waalwijk.

Dit ruime pand bied ons de gelegenheid om een uniek concept weg te zetten; een slijterij en café. Het Proeflokaal wat in het zelfde pand gevestigd is als de Slijterij is te betreden via onze zijdeur. In de zomer kunt u plaats nemen op ons terras welke half zon en half schaduw bied. Terwijl u geniet van uw drankje en hapje heeft u het prachtige uitzicht op de Sint Janskerk. Zodra u binnen loopt valt direct onze robuuste tapwand op! Deze is uitgerust met 32 tapkranen waarvan 30 speciaalbier schenken en 2 pils. De speciaalbieren op de tap wisselen wekelijks! En om u het proeven echt te laten ervaren schenken wij alle dranken in proefglazen of in grote glazen! In het café bieden wij vele wijnen aan per glas maar ook per fles. Cocktails, flessen en blikken speciaalbier, whisky's en andere distillaten vind u allemaal terug op onze drankenkaart.

Ook onze menukaart is geheel in het proef thema want naast onze uitgebreide drankenkaart hebben wij een Barfoodkaart! Deze kaart bestaat uit een diversiteit aan verse gerechten! Zo bieden wij een huisgemaakte bierstoof, fish and chips in een verse IPA beslag en huis gemaakte frieten. Maar denk ook aan een barburger, royale broodjes, schaal nacho's, bittergarnituren en nog veel meer. Kortom onze menukaart is zeer uitgebreid en word met met het seizoen "refresht" zodat we onze gasten steeds nieuwe smaken kunnen laten proeven. Ons bar team samen met onze chef doen er alles aan om u een heerlijke tijd te bezorgen in Het Proeflokaal! 


NIEUW!!! ELKE WEEK VAN WOENSDAG T/M ZONDAG TUSSEN 17:00 UUR EN 20:00 UUR DE WEEKHAP VOOR €7,50 EN IEDERE VRIJDAG TUSSEN 17:00 UUR EN 20:00 UUR SATÉVRIJDAG VOOR €7,50


Waar kunt u ons vinden? 

 Grotestraat 222 

5141 HE Waalwijk. 

Komt u met de auto? Navigeer dan naar Sint Jansplein 2 in Waalwijk.Wist u dat:

- Wij ook een eigen brouwerij hebben? Nemeton Brewing, een jonge brouwerij die veel waarde hecht aan goede producten en een eerlijk brouwproces. Dit leidt uiteindelijk tot fantastische bieren. De eerste bieren werden op fles uitgebracht tijdens het Beer & Boots Festival 2017. Wil je meer weten over Nemeton Brewing? Klik dan op de facebook link onderaan deze pagina.

- Wij een Verified Venue zijn op Untappd? U vind het gehele winkelassortiment van De Vinotake en de taplijst van Het Proeflokaal op Untappd.

- Wij sinds kort te vinden zijn op Tripadvisor?

                 

  

 Het Proeflokaal:

 

De Vinotake: 

 Nemeton Brewing:

Grotestraat 222

5141 HE Waalwijk

info@devinotake.nl

T. 0416 534 727

 


 
 
 
 
Kaart
Info