De Slijterij van Waalwijk en het lekkerste borrellokaal van Brabant

Welkom op de website van De Vinotake en Het Proeflokaal

Reserveren voor Het Proeflokaal op dezelfde dag kan enkel telefonisch i.v.m. beschikbaarheid 

T. 0416 534 727 


Attentie: op zaterdag 26 oktober (mysterie Nights) , donderdag 19 december (tot 20:00 uur) en vrijdag 20 december hebben wij besloten avonden. Binnenkort maken wij ook onze december agenda bekend.

 

Nieuws


Terug naar overzicht

23-08-2019

Onze Openingstijden zijn gewijzigd.

Onze openingstijden zijn vanaf heden:

Slijterij
woensdag: 10:00 uur tot 18:00 uur
donderdag: 10:00 uur tot 18:00 uur
vrijdag: 10:00 uur tot 20:00 uur
zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur
zondag: gesloten, uitgezonderd koopzondagen

Het Proeflokaal

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 16:00 uur tot 23:00 uur (met ingang van november 2019)
donderdag: 16:00 uur tot 23:00 uur
vrijdag: 12:00 uur tot 01:00 uur
zaterdag: 12:00 uur tot 01:00 uur
zondag: 12:00 uur tot 21:00 uurTerug naar overzicht


Over ons

Slijterij De Vinotake is sinds 2015 een vast gezicht in Waalwijk. Met een ruim assortiment aan speciaalbieren ( 850+ soorten) en een ruime keus in wijnen (350+ soorten) bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor uw dranken. Naast bieren en wijnen bieden wij u een zeer ruim assortiment in destillaten. Met in het speciaal een ruim assortiment in Whisky's (300 + soorten). Ons enthousiaste team is opgeleid om naar uw wensen te luisteren en daarbij een passend advies te geven. Heeft u een etentje en bent u opzoek naar passende dranken bij uw gerechten? Wij helpen u graag! Omdat wij goede connecties hebben in de speciaalbier wereld importeren wij met regelmaat weer verrassende bieren uit het buitenland. De echte "speciaalbierlovers" worden dus steeds opnieuw verrast met mooie verse bieren. Bent u opzoek naar iets speciaals en hebben wij het niet in onze schappen staan? Dan informeren wij altijd bij onze leveranciers of wij het voor u kunnen bestellen. Wij zijn gevestigd aan de Grotestraat 222 in Waalwijk.

Dit ruime pand bied ons de gelegenheid om een uniek concept weg te zetten; een slijterij en café. Het Proeflokaal wat in het zelfde pand gevestigd is als de Slijterij is te betreden via onze zijdeur. In de zomer kunt u plaats nemen op ons terras welke half zon en half schaduw bied. Terwijl u geniet van uw drankje en hapje heeft u het prachtige uitzicht op de Sint Janskerk. Zodra u binnen loopt valt direct onze robuuste tapwand op! Deze is uitgerust met 32 tapkranen waarvan 30 speciaalbier schenken en 2 pils. De speciaalbieren op de tap wisselen wekelijks! En om u het proeven echt te laten ervaren schenken wij alle dranken in proefglazen of in grote glazen! In het café bieden wij vele wijnen aan per glas maar ook per fles. Cocktails, flessen speciaalbier, whisky's en andere distillaten vind u allemaal terug op onze drankenkaart.

Ook onze menukaart is geheel in het proef thema want naast onze uitgebreide lunchkaart hebben wij een grote keuze aan luxe van Barfood! Onze barfood kaart is opgebouwd in kleinere gerechten zodat wij u in de gelegenheid stellen om meerdere gerechten te proeven in combinatie met drankjes! De menukaart is zeer uitgebreid en word met regelmaat "refresht" zodat we onze gasten steeds nieuwe smaken kunnen laten proeven. Ons bar team samen met onze chef doen er alles aan om u een heerlijke tijd te bezorgen in Het Proeflokaal! 
Waar kunt u ons vinden? 

 Grotestraat 222 

5141 HE Waalwijk. 

Komt u met de auto? Navigeer dan naar Sint Jansplein 2 in Waalwijk.Wist u dat:

- Wij ook een eigen brouwerij hebben? Nemeton Brewing, een jonge brouwerij die veel waarde hecht aan goede producten en een eerlijk brouwproces. Dit leidt uiteindelijk tot fantastische bieren. De eerste bieren werden op fles uitgebracht tijdens het Beer & Boots Festival 2017. Wil je meer weten over Nemeton Brewing? Klik dan op de facebook link onderaan deze pagina.

- Wij een Verified Venue zijn op Untappd? U vind het gehele winkelassortiment van De Vinotake en de volledige Menukaart van Het Proeflokaal op Untappd.

- Wij sinds kort te vinden zijn op Tripadvisor?

                 

  

 Het Proeflokaal:

 

De Vinotake: 

 Nemeton Brewing:

Grotestraat 222

5141 HE Waalwijk

info@devinotake.nl

T. 0416 534 727

 


 
 
 
 
Kaart
Info