De Slijterij van Waalwijk en het lekkerste borrellokaal van Brabant

Welkom op de website van De Vinotake en Het Proeflokaal

Wij adviseren u om voor de saté vrijdag een tafel te reserveren. 

Reserveren voor Het Proeflokaal op dezelfde dag kan enkel telefonisch i.v.m. beschikbaarheid 

T. 0416 534 727 


LET OP DE OPENINGSTIJDEN VAN HET PROEFLOKAAL
ZIJN VERANDERD.
 
ONZE OPENINGSTIJDEN VIND U ONDERAAN DEZE PAGINA EN OP GOOGLE

 

Nieuws


Terug naar overzicht

13-09-2019

NIEUW! Mystery Nights

Het Mysterie van de 18e eeuw:

Heden 17 honderd 82, Het is onrustig in Walwic een klein stadje behorend bij de Zuiderlijke Nederlanden. De wind waait en de onrust is te ruiken. Mensen zijn onzeker in deze tijden.

Vlakbij de poort van het klooster Nazareth ligt Taverne Het Proeflokaal. Hier komen alle inwoners van Walwic bijeen om de dagelijkse gebeurtenissen te bespreken. Op 25 oktober vieren alle inwoners van Walwic de feestdag van de beschermheiligen van al onze schoenmakers en leerlooiers in de kerk. Iedereen is druk bezig met de voorbereidingen. Maar de verhalen gaan rond in de Taverne. Achterdocht en verraad. Wie is te vertrouwen en wie niet.

Taverne Het Proeflokaal opent haar deuren voor de inwoners van Walwic om na te genieten van het feest. Als dat maar goed gaat!


Praktische informatie:

Het Proeflokaal presenteert: Mystery Nights, een thema avond waarbij wij u terug brengen naar de 18e eeuw. Tijdens deze avond beland u in een spectaculair toneel spel met professionele acteurs.

Tijdens deze avond voorzien wij u van een 3- gangen diner. Dit zit inbegrepen in de entree.

18e eeuws menu:

Voorgerecht - Heldere kippensoep met groentes en brood
Hoofdgerecht - Buffet - Aardappelen, kip (saté), bourgondische stoofvlees, Hollandsche groenten
Nagerecht - Chocolade Mouse bereid met Brabants Trappistenbier

De entree is exclusief dranken. Wij schenken tijdens deze avond alle dranken voor u uit. Uitgesloten zijn de Proeverijen aan tafel.

prijs €30,- p.p. inclusief 3-gangen diner

LET OP! WIJ GEVEN ENKEL TOEGANG AAN PERSONEN DIE 18 JAAR OF OUDER ZIJN. DEZE AVOND BEVAT SPANNING EN SENSATIE EN DAARDOOR NIET GESCHIKT VOOR MENSEN DIE ZWAK VAN HART OF MAAG ZIJN.

Voor meer informatie of vragen neemt u vrijblijvend contact op met sharon@devinotake.nl

TOEGANG ENKEL OP VERTOON VAN UW TICKET. TICKETS ZIJN VERKRIJGBAAR VIA ONZE TICKETSHOP

www.ticketswaalwijk.nl

 poster 2019.jpg


Terug naar overzicht


De Vinotake en Het Proeflokaal, een vast gezicht met een uniek concept!

Slijterij De Vinotake is sinds 2015 een vast gezicht in Waalwijk. Met een ruim assortiment aan speciaalbieren ( 850+ soorten) en een ruime keus in wijnen (350+ soorten) bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor uw dranken. Naast bieren en wijnen bieden wij u een zeer ruim assortiment in destillaten. Met in het speciaal een ruim assortiment in Whisky's (300 + soorten). Ons enthousiaste team is opgeleid om naar uw wensen te luisteren en daarbij een passend advies te geven. Heeft u een etentje en bent u opzoek naar passende dranken bij uw gerechten? Wij helpen u graag! Omdat wij goede connecties hebben in de speciaalbier wereld importeren wij met regelmaat weer verrassende bieren uit het buitenland. De echte "speciaalbierlovers" worden dus steeds opnieuw verrast met mooie verse bieren. Bent u opzoek naar iets speciaals en hebben wij het niet in onze schappen staan? Dan informeren wij altijd bij onze leveranciers of wij het voor u kunnen bestellen. Wij zijn gevestigd aan de Grotestraat 222 in Waalwijk.

Dit ruime pand bied ons de gelegenheid om een uniek concept weg te zetten; een slijterij en café. Het Proeflokaal wat in het zelfde pand gevestigd is als de Slijterij is te betreden via onze zijdeur. In de zomer kunt u plaats nemen op ons terras welke half zon en half schaduw bied. Terwijl u geniet van uw drankje en hapje heeft u het prachtige uitzicht op de Sint Janskerk. Zodra u binnen loopt valt direct onze robuuste tapwand op! Deze is uitgerust met 32 tapkranen waarvan 30 speciaalbier schenken en 2 pils. De speciaalbieren op de tap wisselen wekelijks! En om u het proeven echt te laten ervaren schenken wij alle dranken in proefglazen of in grote glazen! In het café bieden wij vele wijnen aan per glas maar ook per fles. Cocktails, flessen en blikken speciaalbier, whisky's en andere distillaten vind u allemaal terug op onze drankenkaart.

Ook onze menukaart is geheel in het proef thema want naast onze uitgebreide drankenkaart hebben wij een Barfoodkaart! Deze kaart bestaat uit een diversiteit aan verse gerechten! Zo bieden wij een huisgemaakte bierstoof, fish and chips in een verse IPA beslag en huis gemaakte frieten. Maar denk ook aan een barburger, royale broodjes, schaal nacho's, bittergarnituren en nog veel meer. Kortom onze menukaart is zeer uitgebreid en word met met het seizoen "refresht" zodat we onze gasten steeds nieuwe smaken kunnen laten proeven. Ons bar team samen met onze chef doen er alles aan om u een heerlijke tijd te bezorgen in Het Proeflokaal! 


NIEUW!!! ELKE WEEK VAN WOENSDAG T/M ZONDAG TUSSEN 17:00 UUR EN 20:00 UUR DE WEEKHAP VOOR €7,50 EN IEDERE VRIJDAG TUSSEN 17:00 UUR EN 20:00 UUR SATÉVRIJDAG VOOR €7,50


Waar kunt u ons vinden? 

 Grotestraat 222 

5141 HE Waalwijk. 

Komt u met de auto? Navigeer dan naar Sint Jansplein 2 in Waalwijk.Wist u dat:

- Wij ook een eigen brouwerij hebben? Nemeton Brewing, een jonge brouwerij die veel waarde hecht aan goede producten en een eerlijk brouwproces. Dit leidt uiteindelijk tot fantastische bieren. De eerste bieren werden op fles uitgebracht tijdens het Beer & Boots Festival 2017. Wil je meer weten over Nemeton Brewing? Klik dan op de facebook link onderaan deze pagina.

- Wij een Verified Venue zijn op Untappd? U vind het gehele winkelassortiment van De Vinotake en de taplijst van Het Proeflokaal op Untappd.

- Wij sinds kort te vinden zijn op Tripadvisor?

                 

  

 Het Proeflokaal:

 

De Vinotake: 

 Nemeton Brewing:

Grotestraat 222

5141 HE Waalwijk

info@devinotake.nl

T. 0416 534 727

 


 
 
 
 
Kaart
Info