De Slijterij van Waalwijk en het lekkerste borrellokaal van Brabant

Onze vacatures van dit moment:

Slijterij De Vinotake


Weekendkracht

Voor onze slijterij zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega voor in het weekend. Beschik jij over onderstaande eigenschappen en wil jij een leuke energieke baan? Stuur dan je sollicitatie met cv naar info@devinotake.nl 

  • minimaal 18 jaar
  • beschikbaar op vrijdagavond, zaterdag, koopzondagen
  • zelfstandig, werkwillend, meedenkend 
  • klantvriendelijk, spontaan
  • beschikt over de kennis of hoge interesse in alcoholhoudende dranken
  • Teamplayer



 Het Proeflokaal


 Bar & Bediening 

Voor Het Proeflokaal zijn wij opzoek naar collega's die ons team wil komen versterken achter de bar en in de bediening. Herken jij jezelf in de onderstaande eigenschappen en ben jij opzoek naar een baan met veel diversiteit en waarin je verder kan leren? Neem dan contact met ons op! Stuur je sollicitatie met cv naar info@devinotake.nl

 

  • minimaal 18 jaar
  • beschikbaar op zaterdagmiddag of zaterdagavond
  • beschikbaar op donderdag/vrijdag/zondag (minimaal 1 dag of avond altijd in overleg)
  • teamplayer, sociaal, meedenkend, werkwillend, werkinzicht 
  • horeca ervaring is een pre
  • geen 9 tot 5 mentaliteit

 

 

 


 Zelfstandig werkend kok 

 Heb jij je koksdiploma of ben jij nog bezig met deze te behalen en zoek jij een werkplek? Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkend(of leerling) kok die zijn passie kwijt kan op de borden van onze gasten. Onze barfoodkaart bied onze gasten een ruime keuze aan smaken. Wij werken met verse producten en bereiden een aantal gerechten met de bieren van de tap. Ook gaan wij graag met de seizoenen en trends mee. Hierdoor heeft onze kok ook een hand te leggen in het smaken pallet wat op onze menukaart verschijnt. Beschik jij over de volgende kwaliteiten en denk jij een mooie toevoeging te zijn voor onze keuken? Stuur dan je sollicitatie met cv naar info@devinotake.nl

 

  • minimaal 18 jaar
  • beschikt over koksdiploma, of is in opleiding
  • beschikbaar op donderdag/vrijdag/zaterdag/zondag (minimaal 2 dagen altijd in overleg)
  • is bekend met hccp richtlijnen 
  • zelfstandig, meedenkend, werkwillend, hygiënisch, werkinzicht
  •  horeca ervaring (of snelle leerling)
  • geen 9 tot 5 mentaliteit
  • kan werken onder druk

 






 

 
 
 
 
Kaart
Info