Kom meer over ons te weten


De Vinotake en Het Proeflokaal, een vast gezicht met een uniek concept!

Slijterij De Vinotake is sinds 2015 een vast gezicht in Waalwijk. Met een ruim assortiment aan speciaalbieren ( 850+ soorten) en een ruime keus in wijnen (350+ soorten) bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor uw dranken. Naast bieren en wijnen bieden wij u een zeer ruim assortiment in destillaten. Met in het speciaal een ruim assortiment in Whisky's (300 + soorten). Ons enthousiaste team is opgeleid om naar uw wensen te luisteren en daarbij een passend advies te geven. Heeft u een etentje en bent u opzoek naar passende dranken bij uw gerechten? Wij helpen u graag! Omdat wij goede connecties hebben in de speciaalbier wereld importeren wij met regelmaat weer verrassende bieren uit het buitenland. De echte "speciaalbierlovers" worden dus steeds opnieuw verrast met mooie verse bieren. Bent u opzoek naar iets speciaals en hebben wij het niet in onze schappen staan? Dan informeren wij altijd bij onze leveranciers of wij het voor u kunnen bestellen. Wij zijn gevestigd aan de Grotestraat 222 in Waalwijk.

Dit ruime pand bied ons de gelegenheid om een uniek concept weg te zetten; een slijterij en café. Het Proeflokaal wat in het zelfde pand gevestigd is als de Slijterij is te betreden via onze zijdeur. In de zomer kunt u plaats nemen op ons terras welke half zon en half schaduw bied. Terwijl u geniet van uw drankje en hapje heeft u het prachtige uitzicht op de Sint Janskerk. Zodra u binnen loopt valt direct onze robuuste tapwand op! Deze is uitgerust met 32 tapkranen waarvan 30 speciaalbier schenken en 2 pils. De speciaalbieren op de tap wisselen wekelijks! En om u het proeven echt te laten ervaren schenken wij alle dranken in proefglazen of in grote glazen! In het café bieden wij vele wijnen aan per glas maar ook per fles. Cocktails, flessen en blikken speciaalbier, whisky's en andere distillaten vind u allemaal terug op onze drankenkaart.

Ook onze menukaart is geheel in het proef thema want naast onze uitgebreide drankenkaart hebben wij een Barfoodkaart! Deze kaart bestaat uit een diversiteit aan verse gerechten die je in een café graag ziet. Denk aan een barburger en huisgemaakte kipsaté. Onze Barfoodkaart wisselt met het seizoen mee zodat we het lekkerste van het moment op tafel kunnen zetten! 
 
 
Kaart
Info