Het gezelligste lokaal van Brabant

Welkom op de website van Het Proeflokaal

!!! WIJ ATTENDEREN U EROP DAT ONZE OPENINGSDAGEN EN TIJDEN VOOR DE SLIJTERIJ ZIJN GEWIJZIGD !!!

Het Proeflokaal, de plek voor een ieder die in sfeer wil genieten van een drankje. Met een robuuste tap wand die uitgerust is met 31 kranen voor speciaalbier én een uitgebreide kaart van flessen, mogen wij met trots zeggen dat wij de specialist van Brabant zijn als het gaat om speciaalbier. Naast de ruime keus in speciaalbier bent u bij ons ook aan het juiste aders voor vele andere kwaliteitsdranken zoals wijnen, whisky´s, cognac´s en nog vele andere distillaten. Dit allemaal voor eerlijke prijzen. 


Wat Het Proeflokaal nog leuker maakt is de diversiteit in proeverijen die wij te bieden hebben. Deze kunt u per persoon vanuit onze kaart bestellen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om groepsproeverij in te plannen, leuk voor een vriendenuitje of een personeelsfeestje. Wij bieden proeverijen in vele vormen en maten. Wilt u meer informatie over onze proeverijen of wilt u een proeverij "op maat"? Neem dan gerust even contact met ons op of klik boven in het menu op de activiteiten agenda. 


Waar kunt u ons vinden? 

 Grotestraat 222 

5141 HE Waalwijk. 

Komt u met de auto? Navigeer dan naar Sint Jansplein 2 in Waalwijk.Wist u dat:

- Het Proeflokaal onderdeel is van Slijterij De Vinotake? Deze zit inpandig naast Het Proeflokaal. De ingang zit vanaf de buitenzijde om de hoek.

- Wij ook een eigen brouwerij hebben? Nemeton Brewing, een jonge brouwerij die veel waarde hecht aan goede producten en een eerlijk brouwproces. Dit leidt uiteindelijk tot fantastische bieren. De eerste bieren werden op fles uitgebracht tijdens het Beer & Boots Festival 2017. Wil je meer weten over Nemeton Brewing? Klik dan op de facebook link onderaan deze pagina.

- Wij een Verified Venue zijn op Untappd. U vind het gehele winkelassortiment van De Vinotake en de volledige Menukaart van Het Proeflokaal op Untappd.

- Wij met ingang van januari 2019 een mediterraanse Delicatesse zaak hebben. Deze vind u in het pand naast onze slijterij Grotestraat 220.

                                           

     

                                                                                              


Blijf op de hoogte

  

 Het Proeflokaal:

 

De Vinotake: 

 Nemeton Brewing:

Grotestraat 222

5141 HE Waalwijk

info@devinotake.nl

T. 0416 534 727

 


 
 
 
 
Kaart
Info