Activiteiten agenda

Op deze pagina vind u onze activiteiten agenda waaronder het aanbod in groep- proeverijen en cursussen. Heeft u interesse in een van onze activiteiten? Klik dan op meer: in de beschrijving ziet u alle benodigde informatie.

 


 

 

 

 

ATTENTIE: i.v.m. het Coronavirus zijn evenemten mogelijk gewijzigd. Voor meer informatie of vragen neemt u gerust contact met ons op.


tickets koopt u via:


www.ticketswaalwijk.nl
Activiteiten, Proeverijen, Cursussen, Tap Take overs


Mystery Nights: Het mysterie van de 18e eeuw

Start:26-10-2019
19:00
Einde:26-10-2019
23:00

Het Mysterie van de 18e eeuw:

Heden 17 honderd 82, Het is onrustig in Walwic een klein stadje behorend bij de Zuiderlijke Nederlanden. De wind waait en de onrust is te ruiken. Mensen zijn onzeker in deze tijden.

Vlakbij de poort van het klooster Nazareth ligt Taverne Het Proeflokaal. Hier komen alle inwoners van Walwic bijeen om de dagelijkse gebeurtenissen te bespreken. Op 25 oktober vieren alle inwoners van Walwic de feestdag van de beschermheiligen van al onze schoenmakers en leerlooiers in de kerk. Iedereen is druk bezig met de voorbereidingen. Maar de verhalen gaan rond in de Taverne. Achterdocht en verraad. Wie is te vertrouwen en wie niet.

Taverne Het Proeflokaal opent haar deuren voor de inwoners van Walwic om na te genieten van het feest. Als dat maar goed gaat!


Praktische informatie:

Het Proeflokaal presenteert: Mystery Nights, een thema avond waarbij wij u terug brengen naar de 18e eeuw. Tijdens deze avond beland u in een spectaculair toneel spel met professionele acteurs.

Tijdens deze avond voorzien wij u van een 3- gangen diner. Dit zit inbegrepen in de entree.

18e eeuws menu:

Voorgerecht - Heldere kippensoep met groentes en brood
Hoofdgerecht - Buffet - Aardappelen, kip (saté), bourgondische stoofvlees, Hollandsche groenten
Nagerecht - Chocolade Mouse bereid met Brabants Trappistenbier

De entree is exclusief dranken. Wij schenken tijdens deze avond alle dranken voor u uit. Uitgesloten zijn de Proeverijen aan tafel.

prijs €30,- p.p. inclusief 3-gangen diner

LET OP! WIJ GEVEN ENKEL TOEGANG AAN PERSONEN DIE 18 JAAR OF OUDER ZIJN. DEZE AVOND BEVAT SPANNING EN SENSATIE EN DAARDOOR NIET GESCHIKT VOOR MENSEN DIE ZWAK VAN HART OF MAAG ZIJN.

Voor meer informatie of vragen neemt u vrijblijvend contact op met sharon@devinotake.nl

TOEGANG ENKEL OP VERTOON VAN UW TICKET. TICKETS ZIJN VERKRIJGBAAR VIA ONZE TICKETSHOP

www.ticketswaalwijk.nl

 poster 2019.jpg


Terug naar overzicht


 
 
 
Kaart
Info