Activiteiten agenda

Op deze pagina vind u onze activiteiten agenda waaronder het aanbod in groep- proeverijen en cursussen. Heeft u interesse in een van onze activiteiten? Klik dan op meer: in de beschrijving ziet u alle benodigde informatie.

 


 

 

 

 

ATTENTIE: i.v.m. het Coronavirus zijn evenemten mogelijk gewijzigd. Voor meer informatie of vragen neemt u gerust contact met ons op.


tickets koopt u via:


www.ticketswaalwijk.nl
Activiteiten, Proeverijen, Cursussen, Tap Take overs


Langstraat Whisky Festival VERZET

Start:21-03-2020
14:00
Einde:21-03-2020
17:00

UPDATE: Het whisky festival is verzet i.v.m. de maatregelen van het RIVM en Horeca Nederland. Alle tickethouders zijn per e-mail op de hoogte gebracht. Wij komen zo spoedig mogelijk met een aankondiging van een nieuwe datum. Vraag meer informatie en vragen rondom het evenement mag u contact met ons op nemen.


Net als vorig jaar organiseren we in op 21 maart as. weer een zeer uitgebreide whisky-tasting. Samen met de importeurs staan er weer vele whisky's open en kun je deze weer proeven.

u ontvangt 10 coupons voor proefglazen die u kunt besteden bij de tafels van de importeurs.

Vooraf is de mogelijkheid tot deelname aan een masterclass tijdens de whisky lunch van 13:00 tot 14:00 . deelname is los van het evenement. u koopt hiervoor een andere ticket.

Tickets voor het festival en voor de lunch zijn te verkrijgen online in onze ticketshop:

www.ticketswaalwijk.nlTerug naar overzicht


 
 
 
Kaart
Info