Activiteiten agenda

Op deze pagina vind u onze activiteiten agenda waaronder het aanbod in groep- proeverijen en cursussen. Heeft u interesse in een van onze activiteiten? Klik dan op meer: in de beschrijving ziet u alle benodigde informatie.

 


 

 

 

 

ATTENTIE: i.v.m. het Coronavirus zijn evenemten mogelijk gewijzigd. Voor meer informatie of vragen neemt u gerust contact met ons op.


tickets koopt u via:


www.ticketswaalwijk.nl
Activiteiten, Proeverijen, Cursussen, Tap Take overs


Quiz James Bond

Datum:01-03-2020
15:00

Bond .. James Bond. Ironisch genoeg blijft die zin het meest hangen terwijl de filmreeks allang geen introductie meer behoeft.

Want wie kent hem niet? Elke vrouw droomde ooit om met hem te zijn en iedere man wilde hem ooit zijn. En dat is niet gek! James Bond is en blijft een ‘Badass’, terwijl hij toch echt stijl en klasse heeft. Gecombineerd met zijn charmes en zijn technisch vernuft werd hij massaal omarmd door het grote publiek. En omdat hij telkens werd neergezet door de best gecaste acteurs ontwikkelde het karakter zich tot een tijdloze cultheld.

In 2020 komt het 25ste deel uit van de meest iconische filmreeks uit de geschiedenis en ter gelegenheid daarvan pakken we uit met de quiz.

Ken jij alle delen en heb je ze meermaals gezien? Weet jij uit je hoofd alle bondvrouwen te noemen? O de auto’s en gadgets die zijn ingezet. Dan is dit de quiz voor jou!

Vorm dan nu je eigen 00-agentschap en kom lekker meedoen!

Deelname kost €12,50 per team.
Teams 2 t/m 5 personen.
Ticketlink: www.eventbrite.com/e/de-james-bond-filmquiz-waalwijk-tickets-86221210963Terug naar overzicht


 
 
 
Kaart
Info